dimecres, 21 de novembre del 2007

Transformació 13: Notificació

Per Gemma

A qui ho vulgui llegir

Us notifico que, amb data d’avui, dos homes abstrets en la conversa (un, alt i solemne, ben vestit, amb barba grisa i els pòmuls una mica vermells, i l’altre, magre, sense afaitar, que semblava acabat de sortir d’una malaltia), tot caminant a poc a poc per la plaça, han escandalitzat mig poble quan se’ls ha sentit dir el que tot seguit reprodueixo:

-A la vida no hi ha temps per a tot. Riure i plorar, divertir-se i ensopir-se... i en el punt de néixer ja t'has de preparar a morir. Perquè les ganes de plorar que tenen les criatures de bolquers és perquè ja ho senten.


-Ja senten què?

-L'olor que hi ha escampada de la mort... Després un s'hi avesa...

Contra aquestes afirmacions, que de cap manera podem admetre com a definitives, podeu interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el senyor alt i el senyor magre en el termini que hom vulgui, a comptar des del moment de la recepció d’aquesta notificació o, si s’escau, des del dia de la seva publicació, sigui a la plaça major, davant l’església o al casinet, de conformitat amb l’ordre natural de les coses, que preveu que un nen deixarà de plorar just quan el bolquer tornarà a estar net.


A Vilamunt, deu de novembre del 2007

4 comentaris:

Barbollaire ha dit...

Enterat!

:¬)

Xurri ha dit...

oído barra!

Anònim ha dit...

Si no fos pels qui us esforceu per a preservar l'ordre, aquí quallaria el pesimisme... ;)

Montse ha dit...

M'agrada, gemma, m'agrada!