dimecres, 19 de desembre del 2007

celebrem els 50 amb un "especial Júlia"

Fa gairebé dos mesos que una modesta proposta es convertia en aquesta llibreta virtual i us convidava a transformar la mis en scene d'un fragment rodoredià.

Malgrat les pors sobre la participació, des d'un primer moment heu enviat excel.lents transformacions, molt nombroses.

Sabeu els transformadors més prolífics que, per poder donar pas a tots, us hem publicat molt a poc a poc (paciència...ai!). Ara que arribem a la transformació número 50, ens ha semblat que era un bon moment per obrir el calaix de la reserva i treure 6 transformacions (de la 50 a la 55) que duguessin molt de temps esperant, per fer una celebració sonada amb un "especial 50".

La Júlia, s'ha de dir, a més d'inaugurar les transformacions amb el seu pregó, és la transformadora més activa (15 transformacions enviades i 6 publicades fins avui!). Ja les heu llegit, a tots ens agraden.

Ara li dediquem aquest especial 50, que va, en realitat, dedicat a tots vosaltres, transformadors i lectors. Gràcies!

I ja en van 55!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Em sembla una gran idea, P & X (M & C) i a més, la celebració s'ho val.
Després alguns/es em titllen d'exagerat, però crec que mai no en som prou agraïts felicitant les persones que mereixen algun tipus de felicitació.

A la vida tot té un preu, unes coses (les més nombroses) es paguen amb diners però d'altres, les més importants, cal pagar-les amb una moneda prou més valuosa: el reconeixement sincer.

Moderadors: amic,amiga ... Barret!

Montse ha dit...

La Júlia és un monstre de la Literatura amb majúscules. Llàstima que des de les altes esferes no ho sàpiguen... i si ho saben, fan l'orni... llàstima!!!

FELICITATS, Júlia. Em commous, em fas riure, em fas respecte, em respectes... què més se li pot demanar a una escriptora?

Gràcies, Júlia.

Júlia ha dit...

Òndia, m'aclapareu... estic moderant el meu excés transformista per tal de donar pas als tímids i a aquells i aquelles que encara no s'han estrenat. Mentrestant us dedicaré aviat un poema de Nadal -poc seriós, ep-.