dilluns, 7 d’abril del 2008

Concurs de Sant Jordi

I si ara que s’acosta el dia de sant Jordi i del senyor Drac i de midons la princesa, ens embranquéssim, com fan molts altres, en un concurs?

Bases breus. Deixem-nos de membres del jurat –ja se sap que serem tan parcials com ens convingui o, si convé, ho deixarem a votació popular-, de doble espai i per una sola cara, d’extensió –sigueu breus-, d’aspectes de vers o prosa, i de tots els altres detalls que ja coneixeu.

L’únic requisit imprescindible de la transformació és que apareguin dos dels personatges tradicionals –pot aparèixer, igualment, el sogre del senyor drac, la seva mare, la cunyada de la princesa, el germà del sant quan encara no era sant...- i que aparegui la vida o la mort, com en qualsevol història, i, és clar, la brevetat del temps.

Quant al premi, la Júlia, si no es desdiu, ofereix la seva obra completa, o al menys alguna obra completa, i es parla també d’una reproducció fidedigna d’un Kandinsky o d’un Barceló relacionats amb la diada, o gairebé, i potser altres detalls a considerar. Sempre en espècies, que som tan poc materialistes com vosaltres.

S’accepten originals, que no es retornaran, fins l’antevígilia del sant. Els podeu enviar a qualsevol de les adreces que ja coneixeu: salla(a)menta.nat o xurriblog(a)gmail.com.

Es garanteix la publicació de guanyadors, finalistes i participants en dates anteriors i posteriors al dia del lliurament de premi.

Va, va, va.

(i si en voleu fer publicitat... doncs feu-ne!)

(Avui dos posts. És que som imparables! No us perdeu el que l'Arare li va sentir dir a la Mercè)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I parlant de Sant Jordi: què us semblaria organitzar una trobada-lectura de transformacions?

Ahí va ;-)

Montse ha dit...

ahí queda eso!

A veure què se m'acudeix... en què cau, sant Jordi, aquest any?

Júlia ha dit...

Ep, ep, completa, no... 'alguna' obra completa, a triar entre prosa i poesia. És que si regalo molt no vendré res.

Mantinc la meva paraula, evidentment.

Júlia ha dit...

Cau en dimecres, no és massa bon dia i hi ha molta cosa pel mig, què tal una lectura al bar habitual de la tertúlia fora de data? L'endemà, per exemplede la diada. O el dia abans.

Eli ha dit...

Va, que fa molt que no escric....
A veure si amb la primavera... em floreix la inspiració!

p ha dit...

Va, aneu pensant en la vostra història, que el temps s'acaba.
M'apunto a la lectura, però com diu la Júlia, potser un altre dia amb menys competència.
Mira, Júlia, que si guanyes tu... T'haurem de buscar un altre premi :-)
A veure, eli, aquestes plomes noves...